divendres, 16 de setembre del 2016

SETEMBRE DE NOVETATS


Encetem setembre i ho fem carregats de bones notícies. Els amics de Javisa23 han decidit posar a la venda un pack de La morada de los testimonios, que inclou La herencia de Jerusalén y La Morada de Yahveh amb una caixa pack d'allò més cool. És una edició limitada, però val la pena veure tota la saga en el mateix estoig.

A més, pels amants de les edicions de butxaca tinc bones notícies. Des de ja, tenim disponible la saga en format pocket, pel delit dels lectors de metro i autobús.  M'encantarà veure't en un d'aquests vagons amb alguna de les novel·les de la saga. A gaudir-los!

Tots dos productes els podeu trobar a Amazon, al web de l'editorial i, com sempre, demanant-los al teu llibreter habitual.

Molt aviat us anunciaré alguna cosa de la meva nova novel·la, que ja avanço que hauria de sortir el juny del 2017 i alguns detalls del que estic preparant per a l'any següent, a més de molts més projectes que estan en fase embrionària. Això serà a l'octubre. I la setmana que ve, ja dins de la normalitat post-vacacional, un article històric que crec que us agradarà.


Fins llavors, bones lectures a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada