dilluns, 4 d’abril de 2016

SANT JORDI 2016


Aquest any viuré la diada de Sant Jordi des de l'altre costat i el gaudiré com un lector més. Em ve de gust passejar per Barcelona i assaborir l'ambient dels carrers, visitar a autors amics que estaran signant en diferents llibreries i gaudir d'un dia en família aprofitant que aquest cop, el dia del llibre cau en dissabte.

Però la diada de Sant Jordi va molt més enllà de les activitats programades pel dia 23. Durant aquesta setmana em deixaré veure en diversos esdeveniments literaris que em fan especial il·lusió i que m'agradaria compartir amb tots vosaltres.

Abril 19
Estaré a l'escola Immaculada Concepció de Gavà fent el lliurament dels premis del "I Concruso Literari Fem un Llibre" als guanyadors de sisè de primària.

Abril 20
A les 19:00 estaré xerrant a Alpha Espai Coworking, al costat de Berta Bruna Ag. Lit. Sandra Bruna a la conferència: "Els camins de la publicació" per explicar la meva experiència en el món de l'autopublicació i presentar el taller literari per a adults que començarà el proper mes de maig.
Entrada gratuïta. Podeu reservar plaça a través d'aquest enllaç: https://goo.gl/clDKe5

Abril 21

També a les 19:00 estaré xerrant amb els lectors a la llibreria "La Font del Mimir" mentre prenem un cafè. Parlarem dels enigmes de les religions occidentals i de l'ús que s'ha fet de la religió per controlar a les societats. Ho passarem molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada