dimecres, 23 de març del 2016

EL CAMÍ CAP A LA PUBLICACIÓ


En entrades anteriors explicava alguns trucs pràctics que poden ser útils per a autors novells o per a persones que s’inicien en el món de l’escriptura, en altres he intentat aportar idees per a l’elecció del títol, de la portada i de la sinopsi. En la meva última entrada us vaig explicar algunes d’aquelles coses que tot editor vol trobar-se quan rep un manuscrit, en el fons, l’editor és la persona que ha de decidir si la teva obra és o no publicable.

Però avui en dia, la publicació ens obre un ventall d’oportunitats que fa uns anys no teniem i la tecnologia posa al nostre abast moltes més facilitats a l’hora de publicar. Sí, hi ha la publicació tradicional, però també hi ha altres alternatives.

És important saber quins camins recórrer i quines opcions tenim abans d’emprendre un projecte literari. Tenir informació de tots aquests camins ens evitarà frustracions i desenganys. És precisament, "El camí cap a la publicació" el títol de la xerrada que es celebrarà el 20 d’abril a Alpha Espai.

Si esteu prop de Barcelona per aquestes dates, us convido a assistir a la conferència d’emprenedors literaris, on compartiré taula amb Berta Bruna de l’Agència Literària Sandra Bruna.




Aforament limitat. Places gratuïtes.

Per reservar plaça clica aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada